SAFEMUSE SØKER PROGRAMMEDARBEIDER

May 18, 2020

meningsfylt arbeid med spennende og varierte oppgaver i et internasjonalt miljø

Vi søker medarbeider til en nyopprettet fast stilling som skal ha ansvar for prosjekter, mediehåndtering og prosjektfinansiering.


Vi har en liten administrasjon og et aktivt styre der det er stor plass for kreativitet og nye løsninger. Vår aktivitet spenner over kortvarige og lengre trygge residenser; enkeltarrangementer; turneer; innspillinger og dokumentasjon; konferanser og møter; og annet som kan bidra til å styrke arbeidsmulighetene og den kunstneriske ytringsfriheten for enkeltkunstnere og for hele samfunnet. Ikke minst å fremskaffe finansiering til dette er en vesentlig del av vårt arbeid. Vi ønsker oss en ny kollega som kan utgjøre et positivt tilskudd til innsatsen vår for den kunstneriske ytringsfriheten.


Arbeidsoppgaver:
– Prosjektplanlegging, budsjettering, finansiering, gjennomføring, rapportering.
– Vedlikehold og oppfølging av nettsider og sosiale medier.
– Mediekontakt og kommunikasjon.
– Medlemsrekruttering.


Kvalifikasjoner – Utdanning – Arbeidserfaring:
– Relevant høyskole-/universitetsutdanning eller annen utdanning kombinert med relevant arbeidserfaring.
– Prosjektledelse og budsjettstyring.
– Arrangementsavvikling.
– Nettsidedrift, gjerne med erfaring fra webinar og streaming.
– Pressearbeid og medieoppfølging.


Egenskaper:
Vi ser etter en motivert og innsatsvillig medarbeider:
– selvgående, men også en lagspiller,
– kreativ og lyttende med gjennomføringsevne,
– evne til å skape positivt engasjement,
– gjerne med bakgrunn fra kunstnerisk aktivitet eller med forståelse for kunstneriske arbeidsprosesser,
– mangfolds-kompetanse, gjerne med erfaring fra arbeid innen internasjonale prosjekt, ytringsfrihet og/eller menneskerettigheter,
– relasjonsbygger, flink til å knytte kontakter og ivareta disse,
– solid formuleringsevne på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig,
– ønskelig med språkkompetanse ut over norsk og engelsk,
– personlig egnethet vil bli vektlagt.


Vi tilbyr:
Stillingsstørrelse: 100%
Lønn etter avtale.
Fleksibel arbeidstid etter avtale.
Det kan bli aktuelt å dele stillingen dersom det kan ligge til rette for det med bakgrunn i aktuelle kandidater.
Noe reisevirksomhet samt arbeid utenom vanlig arbeidstid må påregnes.
Safemuse holder til i åpent kontorlandskap i Sentralen midt i Oslo sentrum.


SØKNADSFRIST 8. JUNI
Søknad med referanser og CV sendes post@safemuse.org
Kontaktperson: Daglig leder Jan Lothe Eriksen, tlf. 928 24 115.

 

 

About us Support us FIGHTING FOR THE RIGHT TO WORK NON-EUROPEAN ARTISTS COME TOGETHER IN TIMES OF TROUBLE There is no doubt that Covid-19 has put the culture sector in a state of crisis. Tours have been cancelled, concerts are a no-go and the internet has been flooded with free live shows for- and by

FIGHTING FOR THE RIGHT TO WORK NON-EUROPEAN ARTISTS COME TOGETHER IN TIMES OF TROUBLE There is no doubt that Covid-19 has put the culture sector in a state of crisis. Tours have been cancelled, concerts are a no-go and the internet has been flooded with free live shows for- and by

FIGHTING FOR THE RIGHT TO WORK NON-EUROPEAN ARTISTS COME TOGETHER IN TIMES OF TROUBLE There is no doubt that Covid-19 has put the culture sector in a state of crisis. Tours have been cancelled, concerts are a no-go and the internet has been flooded with free live shows for- and by ...

About us Support us Mustafa Gamal released from custody On June 1st, 2020, web designer Mustafa Gamal has got the decision of being released from custody, to be tried in liberty, as the two-year time-limit of detention prescribed by the Egyptian legislation was expired. On May 20, 2020, cultural rights defenders called for the release

Mustafa Gamal released from custody On June 1st, 2020, web designer Mustafa Gamal has got the decision of being released from custody, to be tried in liberty, as the two-year time-limit of detention prescribed by the Egyptian legislation was expired. On May 20, 2020, cultural rights defenders called for the release

Mustafa Gamal released from custody On June 1st, 2020, web designer Mustafa Gamal has got the decision of being released from custody, to be tried in liberty, as the two-year time-limit of detention prescribed by the Egyptian legislation was expired. On May 20, 2020, cultural rights defenders called for the release ...

About us Support us El Haqed live at Blå 2015 https://www.youtube.com/watch?v=q2fRE1NqcUM El Haqed / L7A9D (Oslo 2015) FRESH FROM THE VAULT: To celebrate the new Safemuse website, we have dug out a video from May 1st 2015 featuring the Moroccan rapper El Haqed/L7a9d on stage together with the Norwegian rap-duo ‘Gatas Parlament’ (Street Parliament). El

El Haqed live at Blå 2015 https://www.youtube.com/watch?v=q2fRE1NqcUM El Haqed / L7A9D (Oslo 2015) FRESH FROM THE VAULT: To celebrate the new Safemuse website, we have dug out a video from May 1st 2015 featuring the Moroccan rapper El Haqed/L7a9d on stage together with the Norwegian rap-duo ‘Gatas Parlament’ (Street Parliament). El

El Haqed live at Blå 2015 https://www.youtube.com/watch?v=q2fRE1NqcUM El Haqed / L7A9D (Oslo 2015) FRESH FROM THE VAULT: To celebrate the new Safemuse website, we have dug out a video from May 1st 2015 featuring the Moroccan rapper El Haqed/L7a9d on stage together with the Norwegian rap-duo ‘Gatas Parlament’ (Street Parliament). El ...

About us Support us SAFEMUSE SØKER PROGRAMMEDARBEIDER meningsfylt arbeid med spennende og varierte oppgaver i et internasjonalt miljø Vi søker medarbeider til en nyopprettet fast stilling som skal ha ansvar for prosjekter, mediehåndtering og prosjektfinansiering. Vi har en liten administrasjon og et aktivt styre der det er stor plass for kreativitet og nye løsninger. Vår

SAFEMUSE SØKER PROGRAMMEDARBEIDER meningsfylt arbeid med spennende og varierte oppgaver i et internasjonalt miljø Vi søker medarbeider til en nyopprettet fast stilling som skal ha ansvar for prosjekter, mediehåndtering og prosjektfinansiering. Vi har en liten administrasjon og et aktivt styre der det er stor plass for kreativitet og nye løsninger.

SAFEMUSE SØKER PROGRAMMEDARBEIDER meningsfylt arbeid med spennende og varierte oppgaver i et internasjonalt miljø Vi søker medarbeider til en nyopprettet fast stilling som skal ha ansvar for prosjekter, mediehåndtering og prosjektfinansiering. Vi har en liten administrasjon og et aktivt styre der det er stor plass for kreativitet og nye løsninger....

About us Support us Human rights and cultural groups call for release of Mustafa Gamal ‘Art is not a crime. Freedom of expression is a right. Dissent is not terrorism.’ Today Safemuse joins Artists at Risk, English PEN, Index on Censorship, Freemuse, European Music Council, International Music Council, PEN International, PEN America and Artists at

Human rights and cultural groups call for release of Mustafa Gamal ‘Art is not a crime. Freedom of expression is a right. Dissent is not terrorism.’ Today Safemuse joins Artists at Risk, English PEN, Index on Censorship, Freemuse, European Music Council, International Music Council, PEN International, PEN America and Artists at

Human rights and cultural groups call for release of Mustafa Gamal ‘Art is not a crime. Freedom of expression is a right. Dissent is not terrorism.’ Today Safemuse joins Artists at Risk, English PEN, Index on Censorship, Freemuse, European Music Council, International Music Council, PEN International, PEN America and Artists at ...

About us Support us Artistic freedom and populism ‘FRI KUNST 2020’ / MUSIC FREEDOM DAY: Deeyah Khan, an award-winning film director, human rights activist, record producer and former singer and artist, writes about the necessity and need for the power of art and artistic freedom in todays world, full of armed conflicts, inequality, radicalisation, authoritarianism,

Artistic freedom and populism ‘FRI KUNST 2020’ / MUSIC FREEDOM DAY: Deeyah Khan, an award-winning film director, human rights activist, record producer and former singer and artist, writes about the necessity and need for the power of art and artistic freedom in todays world, full of armed conflicts, inequality, radicalisation, authori

Artistic freedom and populism ‘FRI KUNST 2020’ / MUSIC FREEDOM DAY: Deeyah Khan, an award-winning film director, human rights activist, record producer and former singer and artist, writes about the necessity and need for the power of art and artistic freedom in todays world, full of armed conflicts, inequality, radicalisation, authori...

About us Support us A ONE-WEEK CELEBRATION OF ARTISTIC FREEDOM ALL OVER NORWAY MARCH 2020 SafeMUSE together with partners Freemuse, NOKU – Norwegian Culture Forum, NTO – Association of Norwegian Theaters and Orchestras and a long list of Norwegian artists associations, arts organizations and institutions are inviting for a celebration of ‘Fri Kunst’, Artistic Freedom 2-8 March 2020 all over

A ONE-WEEK CELEBRATION OF ARTISTIC FREEDOM ALL OVER NORWAY MARCH 2020 SafeMUSE together with partners Freemuse, NOKU – Norwegian Culture Forum, NTO – Association of Norwegian Theaters and Orchestras and a long list of Norwegian artists associations, arts organizations and institutions are inviting for a celebration of ‘Fri Kunst&

A ONE-WEEK CELEBRATION OF ARTISTIC FREEDOM ALL OVER NORWAY MARCH 2020 SafeMUSE together with partners Freemuse, NOKU – Norwegian Culture Forum, NTO – Association of Norwegian Theaters and Orchestras and a long list of Norwegian artists associations, arts organizations and institutions are inviting for a celebration of ‘Fri Kunst&...

About us Support us SafeMUSE welcomes residence artist: GATO’s LONG JOURNEY In the spring of 2016 the Guatemalan dancer ‘Gato’, together with the National Sami Theatre institution Beaivvás, received the Norwegian prestigious Hedda Prize for “Particular artistic effort” (Særlig kunstnerisk innsats), as an important performer and ‘supplier of terms’ for the ground-breaking theater production “Vidas

SafeMUSE welcomes residence artist: GATO’s LONG JOURNEY In the spring of 2016 the Guatemalan dancer ‘Gato’, together with the National Sami Theatre institution Beaivvás, received the Norwegian prestigious Hedda Prize for “Particular artistic effort” (Særlig kunstnerisk innsats), as an important performer and ‘supplier of terms’ for the groun

SafeMUSE welcomes residence artist: GATO’s LONG JOURNEY In the spring of 2016 the Guatemalan dancer ‘Gato’, together with the National Sami Theatre institution Beaivvás, received the Norwegian prestigious Hedda Prize for “Particular artistic effort” (Særlig kunstnerisk innsats), as an important performer and ‘supplier of terms’ for the groun...

About us Support us IMC’s World Forum on Music 2019, Paris:STANDING FOR ARTISTIC FREEDOM – IN SOLIDARITY During the 6th World Forum on Music focusing on the five music rights, SafeMUSE Project Manager Jan Lothe Eriksen’s gave an introduction to the First Music Right, and all participants raised in solidarity with artistic freedom fighters all

IMC’s World Forum on Music 2019, Paris:STANDING FOR ARTISTIC FREEDOM – IN SOLIDARITY During the 6th World Forum on Music focusing on the five music rights, SafeMUSE Project Manager Jan Lothe Eriksen’s gave an introduction to the First Music Right, and all participants raised in solidarity with artistic freedom fighters all

IMC’s World Forum on Music 2019, Paris:STANDING FOR ARTISTIC FREEDOM – IN SOLIDARITY During the 6th World Forum on Music focusing on the five music rights, SafeMUSE Project Manager Jan Lothe Eriksen’s gave an introduction to the First Music Right, and all participants raised in solidarity with artistic freedom fighters all ...

About us Support us ‘FRI KUNST 2020’ – Artistic Freedom for a week in March After organizing Music Freedom Day in Norway annually every 3rd March since 2015, SafeMUSE have taken the initiative for a one-week marking of artistic freedom in Norway the first week in March 2020. All art-forms – all of Norway. SafeMUSE

‘FRI KUNST 2020’ – Artistic Freedom for a week in March After organizing Music Freedom Day in Norway annually every 3rd March since 2015, SafeMUSE have taken the initiative for a one-week marking of artistic freedom in Norway the first week in March 2020. All art-forms – all of Norway. SafeMUSE

‘FRI KUNST 2020’ – Artistic Freedom for a week in March After organizing Music Freedom Day in Norway annually every 3rd March since 2015, SafeMUSE have taken the initiative for a one-week marking of artistic freedom in Norway the first week in March 2020. All art-forms – all of Norway. SafeMUSE ...

Slider